Etiket Sonuçları: Bilişim Teknolojileri

Haz

Bilişim Teknolojileri Bölümü 11-B sınıfı öğrencileri Yiğit Rahman G., Mustafa Emre G., Hayrunisa B., Leyla S., E-twinning “The Language Of the Walls” projesi kapsamında, öğretmenleri Hakan BAĞKARAN'ın rehberliğinde okulumuzdaki E-twinning panomuzu hazırlamışlardır.

Haz

"Language of the Walls" eTwinning projesi, duvarlarda bulunan işaretler, resimler, karalamalar ve sanat eserlerini inceleyerek bu ifadelerin ortak bir dili olup olmadığını araştırıyor. Öğrenciler, tarih öncesinden günümüze kadar uzanan çeşitli etkinliklerle "Duvarların Dili" üzerine çalışmalar yaparak kendi tasarladıkları ürünlerini ortaya koydular. Proje, medya yeterliliği, kültürlerarası öğrenme, demokrasi ve değerler eğitimi gibi alanlarda okul kültürünü geliştirmeye katkıda bulunurken, öğrencilerin Avrupa'nın temel becerilerini edinmelerini sağladı. Kepez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak, öğretmen Hakan BAĞKARAN ve öğrencilerimizle birlikte projede aktif rol aldık. Bu süreçte Twinspace, Whattsapp, Webex ve e-posta yoluyla iletişim kurarak uluslararası işbirliği yaptık ve zengin içerikler ürettik. Öğrencilerimiz, medya ve kültürel farkındalıklarını artırarak geleceğe hazırlandılar.

Haz

Bilişim Teknolojileri Bölümü 11-B sınıfı öğrencileri Yiğit Rahman G. ve Mustafa Emre G., E-twinning “Well Being(İyi Oluş)” projesi kapsamında, öğretmenleri Hakan BAĞKARAN'ın rehberliğinde okulumuzdaki E-twinning panomuzu hazırlamışlardır.

May

Bilişim Teknolojileri Bölümü 11-B sınıfı öğrencileri Yiğit Rahman G. ve Mustafa Emre G., E-twinning “Well Being(İyi Oluş)” projesi kapsamında, öğretmenleri Hakan BAĞKARAN'ın rehberliğinde Katılmışlardır.

Nis

2023 Etwinning Projemiz: Farklı Kültürler Farklı Masallar (different cultures different fairy tales)

Farklı kültürlerde, masalların çocuklar üzerindeki etkilerini ve masalların tarihsel gelişimini araştırmak üzere 4 yurt içi 2 yurt dışı okul ile ortak projemizi yürütmekteyiz.
Proje çalışmalarımız öğrencilerimizin sosyal ve kültürel gelişimlerine katkı sağladığı gibi işbirlikçi öğrenme, proje destekli çalışma, web 4.0 araçlarını etkin olarak kullanabilme becerilerini de gelistirmeyi hedeflemektedir.
Avrupa Okul Eğitimi Platformu tarafından proje sonunda başarılı olan okullara, öğrencilere ve öğretmenlere Esep tarafından Uluslararası Kalite etiketi ödülü verilecektir. Okulumuz 2022 yılında yapmış olduğu projede bu etiketlerin hepsini de almış bulunmaktadır.
Projede Koordinatör Öğretmenimiz Hakan BAĞKARAN' a ve 10A Sınıfı Halil Taş, Mert Dimlioğlu, 12A Sınıfı Halil Kokmaz, Oğuzhan Arslan, 12B Sınıfı Ali Akgül adlı ogrencilerimize katkılarından dolayı teşekkür ederiz.