Mustafa NURÇİÇEK - Okul Müdürü

Ankara’da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Ankara´da tamamladı. Bursa Uludağ Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Bilgisayarlı Muhasebe Bölümünden 1990 yılında, Ankara Gazi Üniversitesi Ticaret ve Turizm Eğitim Fakültesi Muhasebe Finansman Öğretmenliği bölümünden 1994 yılında mezun oldu. 1994 yılında Trabzon Maçka ilçesinde Muhasebe Finansman öğretmeni olarak göreve başladı. 1995 yılında Kayseri Bünyan Ticaret Meslek Lisesine Muhasebe Finansman öğretmeni olarak atandı. Öğretmenliğin yanı sıra Erciyes Üniversitesi İşletme Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. 2000 yılından itibaren Antalya’da sırası ile Finike Cumhuriyet Çok Programlı Lisesi, Manavgat İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Nazime Baki Saatçioğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde öğretmenlik yaptı.  2009 yılında Hızır Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine müdür yardımcısı olarak atandı. 9 yıllık müdür yardımcılığı görevi bitiminde Hüsniye Özdilek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde 1 yıllık öğretmenlik görevi yaptıktan sonra 2019 yılında Kepez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine Müdür olarak yöneticiliğe atandı. Müdürümüz Mustafa NURÇİÇEK evli ve üç çocuk babasıdır.