TÜBİTAK 2204-A Yazılım Kategorisi Projemiz:  [ Mobil Uygulama "Hızlı Bildir" ]

Nis

Öğrencilerimizin tasarladıkları Proje Logo çalışması 1. Olarak proje logosu olmuştur.

Nis

2023 Etwinning Projemiz: Farklı Kültürler Farklı Masallar (different cultures different fairy tales)

Farklı kültürlerde, masalların çocuklar üzerindeki etkilerini ve masalların tarihsel gelişimini araştırmak üzere 4 yurt içi 2 yurt dışı okul ile ortak projemizi yürütmekteyiz.
Proje çalışmalarımız öğrencilerimizin sosyal ve kültürel gelişimlerine katkı sağladığı gibi işbirlikçi öğrenme, proje destekli çalışma, web 4.0 araçlarını etkin olarak kullanabilme becerilerini de gelistirmeyi hedeflemektedir.
Avrupa Okul Eğitimi Platformu tarafından proje sonunda başarılı olan okullara, öğrencilere ve öğretmenlere Esep tarafından Uluslararası Kalite etiketi ödülü verilecektir. Okulumuz 2022 yılında yapmış olduğu projede bu etiketlerin hepsini de almış bulunmaktadır.
Projede Koordinatör Öğretmenimiz Hakan BAĞKARAN' a ve 10A Sınıfı Halil Taş, Mert Dimlioğlu, 12A Sınıfı Halil Kokmaz, Oğuzhan Arslan, 12B Sınıfı Ali Akgül adlı ogrencilerimize katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Yakında Geziden Fotoğraflar burada yayınlanacaktır.